True Leaders

True leaders is een ode aan bezieling, menselijk potentieel en creativiteit in ons werk. Aan bewust waarnemen, besluiten en handelen. True Leaders coacht/adviseert professionals, ondernemers en leiders bij vraagstukken die zich niet zomaar met slim denkwerk aan de vergadertafel laten oplossen. 

In een tijd waarin snelle verandering en complexiteit een gegeven zijn, volstaan lineair denken en expertise niet altijd. Een zinvol resultaat vraagt voortdurend leren, co-creeren en ruimte geven aan bijvoorbeeld je intuïtie. Of het nu gaat om strategieontwikkeling of een persoonlijk groeiproces.

Dat vraagt een andere mindset. Radicaal verbinding maken met jezelf én je omgeving. Lenig afstemmen op wat de situatie vraagt. Oorspronkelijk leiderschap en authentieke communicatie. Verder kijken dan je eigen standpunt en de grotere context meenemen. Leren om te werken en ondernemen in samenspraak met de principes van het leven zelf.

True Leaders is er voor mensen die zelf het initiatief nemen tot de verandering die ze graag willen zien. Die het werk van binnen willen doen om van buiten van betekenis te zijn. Mensen die de leiding willen nemen, omdat ze gehoor geven aan een vuurtje dat in hen brand. True Leaders helpt hen wanneer ze tegen een grens aanlopen. Zodat ze kunnen acteren in plaats van reageren en uitdagingen gebruiken als kans om te groeien.

True leaders is er een kei in jou te helpen met vertragen, zodat je -samen met anderen- inzicht kunt verzamelen en koers houdt. En veel sneller gaat, doordat je niet blijft hangen in oplossingen van gisteren, maar meegaat met wat morgen vraagt.

Dat betekent zelf leren, durven veranderen en vertrouwen, terwijl je je begeeft op onbekend terrein. Luisteren, verbinden en samenwerken. Met als resultaat dat je blijft bewegen, groeien en impact maakt. Hoe uitdagend de omstandigheden ook zijn. Doe je mee?

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.