True Leaders

True leaders is een ode aan bezieling, menselijk potentieel en creativiteit in ons werk. Aan bewust waarnemen, besluiten en handelen. True Leaders coacht/adviseert professionals, ondernemers en leiders bij (sociaal) complexe ontwikkel- of strategische vraagstukken. 

True Leaders is er voor mensen die durven handelen vanuit wat hen drijft, en daarbij willen afstemmen op wat er écht nodig is in het geheel. Die bereid zijn om voortdurend te leren, te co-creëren en ruimte geven aan hoofd, hart én handen.

Dat vraagt een andere mindset. Radicaal verbinding maken met jezelf én je omgeving. Lenig afstemmen op wat de situatie vraagt. Oorspronkelijk leiderschap en authentieke communicatie. Verder kijken dan je eigen standpunt en de grotere context meenemen. Leren om te werken en ondernemen in samenspraak met de principes van het leven zelf.

True Leaders helpt individuen en teams om zelf het initiatief nemen tot de verandering die ze graag willen zien. Het werk van binnen te doen om van buiten van betekenis te zijn. De leiding te nemen, omdat ze gehoor geven aan een vuurtje dat in hen brand.  En acteren in plaats van reageren zodat uitdagingen kansen worden om te groeien.

True leaders is er een kei in jou te helpen met vertragen, zodat je -samen met anderen- inzicht kunt verzamelen en koers houdt. En veel sneller gaat, doordat je niet blijft hangen in oplossingen van gisteren, maar meegaat met wat morgen vraagt.

Dat betekent dat je moet durven veranderen en vertrouwen, je begeeft je immers op onbekend terrein. Luisteren, verbinden en samenwerken. Met als resultaat dat je blijft bewegen, groeien en méér impact maakt. Hoe uitdagend de omstandigheden ook zijn. Doe je mee?

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.