Social Presencing Theater

Duurzamer en inclusiever organiseren? Dat kan met Social Presencing Theater (SPT)- al dan niet in combinatie met ‘broertje’ Theory U. SPT is een ervaringsgerichte methode die direct naar de kern gaat. Daarmee faciliteert het diepgaande (systemische) verandering. De methode is ontwikkeld door het Presencing Institute onder leiding van Arawana Hayashi en Otto Scharmer.

Door gebruik van simpele lichaamshoudingen en -bewegingen wordt de huidige dynamiek in een situatie zichtbaar (‘theater’). Dit geeft zicht op hefbomen voor verandering.

SPT voor organisatieleren

Kom je er aan de vergadertafel niet uit? SPT werpt een nieuw licht op strategie en besluitvorming in organisaties. Het helpt om creativiteit, leiderschap en teams te versterken. Voor organisatie(-overstijgende) vraagstukken biedt True Leaders maatwerkadvies of -begeleiding. In de praktijk combineren we daarin SPT vaak met werkwijzen uit Theory U. Neem contact op als je meer wilt weten.

Contact

SPT oefengroep Amsterdam

Kennismaken met SPT? Of je al bestaande SPT practice levend houden? Kom naar de oefengroep in Amsterdam! We komen eens in de 1-2 maanden bijeen. Wat je verder kunt verwachten:

  • Elke bijeenkomst +/- 3 oefeningen uit SPT; de bijeenkomsten zijn los van elkaar bij te wonen
  • Kennis over of ervaring met Theory U, SPT, beweging, mindfulness, dans of theater is niet vereist
  • Voertaal is Engels en/of Nederlands
  • Data in 2021: 12 februari, 12 maart, 9 april, 14 mei. Zie ook https://www.eventbrite.nl/e/tickets-spt-practice-group-amsterdam-applied-spt-winterspring-2021-138659126179
  • Schrijf je hiernaast in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van data en wijzigingen. Bekijk ook de LinkedIn pagina.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.