Over Mariëlle

Ik ontwerp leerervaringen voor organisaties, teams en individuen. Daarmee help ik leiders en professionals om wijs te acteren en bezield te organiseren. In de rol van avontuurlijke gesprekspartner, met raad en met daad.

Hoe is dat zo gekomen? Na een studie en docentschap sociale psychologie dook ik de praktijk is. Als interim manager bij de Rijksoverheid in een leiderschapstraject ondervond ik aan den lijve hoe bevredigend, maar ook ongemakkelijk ontwikkeling kan zijn. Of het nu ging om mij persoonlijk, of de organisatie waarmee ik werkte, het was soms zoeken of zelfs ploeteren. Voordat we onszelf opnieuw uitvonden. Zo leerde ik om waar het schuurt de mogelijkheid te zien. En dat het mijn kracht is om samenwerkingspartners te ontwapenen en weer terug te brengen bij hun vermogen samen te creëren.

Intussen dook ik diep in de wereld van bewustzijnsontwikkeling. Dat hielp me enorm in mijn functioneren, maar tegelijkertijd moest ik er in organisaties vaak naar zoeken. Toen ik ontdekte ontdekte dat ik de kloof zelf kon overbruggen, wist ik wat mij te doen stond.

Mariëlle Slierendrecht

Vanuit True Leaders ondersteun ik mensen, teams en organisaties om hun eigen koers te varen in hun groei en zich bewuster te zijn van mogelijkheden. Juist als uitdagingen complex zijn.

Ik had het geluk te mogen werken met en leren van mensen met een rotsvast vertrouwen in het ontwikkelpotentieel van mensen. Bijvoorbeeld bij Stichting Intermin, waar de ontwikkeling van mensen en vernieuwend overheidsmanagement hand in hand gaan, bij mijn docent Dena Kingsberg en mijn mentor Alan Seale.

Ik ben gecertificeerd coach, opgeleid in Transformational Presence, Theory U en een Advanced Practitioner in Awawana Hayashi's Social Presencing Theater. Samen met mijn gezin woon ik in Amsterdam.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.