Team en organisatie

Heb jij de behoefte om het werk binnen je team of organisatie opnieuw vorm te geven? Zodat jullie steviger in het zadel te zitten in dynamische omgevingen, gemakkelijker co-creeëren en betekenisvoller werken?

Ik help jullie de randvoorwaarden te scheppen voor een levende organisatie waarin iedereen ertoe doet, waar vertrouwen de norm is en samenwerking vanzelfsprekend. Met zelfonderzoek, nieuwe gewoonten en processen, zodat je leert duurzaam meer impact te maken.

Diepgaande verandering volgt geen voorspelbaar pad en vraagt een flexibele benadering. Daarom neem ik de rol op me die op dat moment het meest dienend is. Ik sta naast je met advies, houd een spiegel voor, rek kaders op en werk mee waar nodig. In het moment bekijken we welke petten er nodig zijn (Adviseur? Facilitator? Sparringspartner?) en als het nodig is halen we versterking van binnen of buiten je organisatie.

Met wat voor soort vragen kun je me bellen?
    • Hoe creëer ik ruimte voor mensen, hun groei en ontwikkeling?
    • Hoe geven we strategie of besluitvorming vorm als de omstandigheden complex zijn?
    • De samenwerking loopt niet goed, en daardoor lukt het niet om ons doel te bereiken
    • Hoe vergroten we de veerkracht binnen de organisatie?
    • Hoe kunnen we als team complexe problemen leren ontrafelen?

Kennismaken?

Iedere organisatie is uniek en elke samenwerking maatwerk. Neem contact om jouw specifieke situatie te bespreken in een kosteloos en verkennend gesprek. Start ook voor vragen gerust het contact op.

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.