Team en organisatie

Heb jij de behoefte om het werk binnen je team of organisatie opnieuw vorm te geven? Zodat jullie steviger in het zadel te zitten in dynamische omgevingen, gemakkelijker co-creeëren en betekenisvoller werken?

Ons startpunt is een concrete opgave: een samenwerkings-, ontwikkel- of strategisch vraagstuk. Ik help jullie de randvoorwaarden te scheppen om resultaat te boeken op een manier die recht doet aan wat er nog méér mogelijk is. Door ruimte te maken voor mensen en de relaties. Door wat vastzit te laten bewegen.

Diepgaande verandering volgt geen voorspelbaar pad en vraagt een flexibele benadering. Daarom neem ik de rol op me die op dat moment het meest dienend is. Ik sta naast je met advies, houd een spiegel voor, rek kaders op en werk zelf mee. In het moment bekijken we welke petten er nodig zijn en als het nodig is organiseren we versterking van binnen of buiten je organisatie.

Met wat voor soort vragen kun je me bellen?
    • Hoe creëer ik ruimte voor mensen, hun groei en ontwikkeling?
    • Hoe geven we strategie of besluitvorming vorm als de omstandigheden complex zijn?
    • De samenwerking loopt niet goed, en daardoor lukt het niet om ons doel te bereiken
    • Hoe vergroten we de veerkracht binnen de organisatie?
    • Hoe kunnen we als team complexe problemen leren ontrafelen?

Kennismaken?

Iedere organisatie is uniek en elke samenwerking maatwerk. Neem contact om jouw specifieke situatie te bespreken in een kosteloos en verkennend gesprek. Start ook voor vragen gerust het contact op.

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.