Eén op één coaching

Je bent professional, ondernemer of leidinggevende en gedreven om jouw (werk-)veld een stukje mooier te maken. Je wilt resultaten behalen op een meer menselijke, duurzame of creatieve manier. Als dat lukt geeft dat je veel voldoening!

Maar je krijgt ook wel eens te maken met weerstand. Complexe uitdagingen, werkdruk of verwachtingen van anderen laten je focus afdwalen van wat echt belangrijk is. En wat is eigenlijk de beste werkplek, rol of functie om impact te maken voor jou; zit je nog op je plek?

Wat zou er gebeuren als je structureel ruimte maakt voor het vuurtje dat in jou brandt en je jouw roeping centraal zet? Als jij en ik ons committeren aan jouw groei, is er geen schijnbare grens die niet begint te verschuiven.

Persoonlijk leiderschap van binnenuit

Eén op één met mij werken betekent de volle focus voor jou en je mogelijkheden. Daarbij werken we met directe ervaring en de intelligentie van hoofd, hart én buik. Ik daag je uit om je werk in de wereld (team, organisatie of gezin) meer eigen kleur en energie te geven.

Met wat voor vragen komen mensen bij mij?
  • Ik wil een stap maken in mijn werk, maar waar begin ik?
  • Wat is eigenlijk mijn missie en hoe ontwikkel ik een visie?
  • Mijn eigen koers raakt ondergesneeuwd in verwachtingen van de omgeving
  • Ik wil rust/reflectie inbouwen voor mijzelf of mijn team
  • Ik zou mijn intuïtie vaker aanspreken bij besluitvorming
  • Hoe kan ik gemakkelijker samenwerken, presteren of besluiten onder druk?
  • Hoe behoud ik in een veeleisend leven mijn veerkracht en energie?

Persoonlijk en authentiek leiderschap organisatiebreed ontwikkelen? Klik hier voor informatie over het programma Art of Leadership.

Kennismaken?

Een kennismaking is kosteloos. Als je contact met me opneemt, stuur ik je een schriftelijke intake. Op basis daarvan voeren we een gesprek (online). Als het klikt stuur ik je een vrijblijvend voorstel begeleiding op maat, en pas daarna besluit jij. Eerst meer informatie of vragen? Neem gerust contact op!

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.