Eén op één begeleiding

Je bent ondernemer, leidinggevende of professional en gedreven om jouw (werk-)veld een stukje mooier te maken. Je bent daarin een voorloper en wilt resultaten behalen op een meer menselijke, duurzame of creatieve manier. Als dat lukt is geeft dat je veel voldoening! Maar als pionier krijg je ook te maken met weerstand. Complexe uitdagingen, werkdruk of verwachtingen van anderen laten je focus afdwalen van wat echt belangrijk is.

Wat zou je impact zijn als je structureel ruimte maakt voor het vuurtje dat in jou brandt? Wat als de schijnbare grenzen waar je tegenaan loopt wel degelijk kunnen bewegen? Je weet donders goed dat het brengen van verandering vraagt dat je naar binnen kijkt én bent bereid dat vol overtuiging te doen gedurende een langere periode.

Persoonlijk leiderschap van binnenuit

Eén op één met mij werken betekent de volle focus voor jou en je mogelijkheden. Daarbij werken we met directe ervaring en de intelligentie van hoofd, hart én buik. We maken ruimte voor authentiek handelen. Ik daag je uit om je werk in de wereld (team, organisatie of gezin) meer eigen kleur en energie te geven.

Met wat voor vragen komen mensen bij mij?
    • Ik wil graag rust/reflectie inbouwen voor mijzelf of mijn team
    • Ik zou mijn intuïtie vaker aanspreken bij besluitvorming
    • Mijn eigen koers raakt ondergesneeuwd in wat de omgeving verwacht van mij
    • Hoe kan ik gemakkelijker samenwerken, presteren of besluiten onder druk?
    • Hoe behoud ik in een veeleisend leven mijn veerkracht en energie?

Persoonlijk en authentiek leiderschap organisatiebreed ontwikkelen? Klik hier voor informatie over het programma Art of Leadership.

Kennismaken?

Een kennismaking is kosteloos. Als je contact met me opneemt, stuur ik je een schriftelijke intake. Op basis daarvan voeren we een gesprek (meestal via Skype). Als het klikt stuur ik je een vrijblijvend voorstel voor een traject, en pas daarna besluit jij. Mijn kantoor is in Amsterdam, maar ik begeleid via Skype/Zoom mensen door het hele land.

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.