Art of Leadership

Dit programma is ontstaan in co-creatie met Marian Hoiting. Het is gemaakt voor organisaties die geloven dat ruimte maken voor de autenthieke kracht van mensen goed is voor zowel mens als organisatie. Omdat het leidt tot meer werkplezier, maar ook meer  organisatieresultaat en innovatiekracht. Zodat je met elkaar beter kunt inspelen op een veeleisende of snel veranderde omgeving.

Het Art of Leadership Programma helpt de mensen in jouw team(s) of organisatie eigenaarschap te nemen over hun mogelijkheden en talenten. Het daagt hen uit als mens te groeien en hun impact in de organisatie vergroten. Bijvoorbeeld door ondernemend en wendbaar te werken.

Het programma is voor professionals die bereid zijn zich persoonlijk te ontwikkelen. Zich willen te laten raken en écht een stap willen maken.

Meer weten? Als je contact opneemt via het contactformulier, sturen we je de programmafolder toe.

Omdat elke organisatie anders is en maatwerk onze norm, begint elk traject met een uitgebreide verkenning van de koers. We komen graag met je in contact voor in een persoonlijk gesprek. Daarvoor brengen we geen kosten in rekening.

 

Neem contact op

 

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.